לוגו-חדש
תפריט

בניית חוסן מנטלי בחיפוש עבודה- ארגז כלים מנצח

מטרת ההרצאה:
חיפוש עבודה הוא תהליך מתיש ומערער רגשית ומנטלית. כשאני עסוק להגיע אל המשרה הנכספת עלי לדעת "למכור" את עצמי, לשדר בטחון בעצמי ובערך שאני מביא לתפקיד, לדעת מה ההבדל ביני לבין כל מי שמתחרה ומתראיין על התפקיד ביחד איתי ולספר את הסיפור קריירה שלי בדרך נכונה שתעביר את המסר שאני מבקש להעביר.
את המיומנויות האלו של שיווק עצמי ומיתוג אישי, של סיפור סיפורים והעברת מסרים אנחנו לא לומדים במסגרת ההכשרה המקצועית שלנו. אבל בכל זאת כדי למצוא עבודה בשוק התעסוקה בימינו אנו נדרשים להן כדי לבלוט מול שאר המועמדים ולהצליח למצוא עבודה.
נוסיף לזה גם את העובדה שהרבה פעמים חיפוש העבודה הוא לא מבחירה, אלא מציאות שנכפתה עלינו עקב פיטורין או מסיבות אחרות. עובדה שמערערת עוד יותר את תחושת הביטחון העצמי שלנו והיכולת להתמודד עם הלחץ הכרוך בראיונות עבודה וניהול מו"מ לקראת קבלה לתפקיד.

בהרצאה נלמד איך עושים את זה נכון ומה צריך להיות בערכת ה-"חוסן המנטלי" שלנו בחיפוש עבודה. בהרצאה נכיר כלים בניהם: התמקדות בחוזקות ובמשאבים, מיקוד והכרת תודה ככלי לחבר אלינו את האנשים "הנכונים" שירצו לעזור לנו, סיפור סיפורים שמעבירים רגש ומייצרים אפקט וכמובן בניית מערכות יחסים.

למי ההרצאה מתאימה?
למחפשי עבודה בעבר, בהווה ובעתיד. עצמאים ושכירים כאחד כולנו מתמודדים עם עולם שכולל כשלונות, תשובות שליליות, אכזבות לצד כמובן חוויות חיוביות ומיטיביות.

אם אתם רוצים לדעת איך להצליח לנהל את התהליך של חיפוש העבודה מבלי "להתרסק" בכל פעם שמקבלים תשובה שלילית. אם אתם לא רוצים להמשיך לסבול ולהישאר במקום העבודה הנוכחי, רק מפני הפחד שנצטרך להתמודד עם הלא ידוע משתק אתכם… אתם לגמרי רוצים לשמוע את ההרצאה הזו שנכתבה במיוחד עבורכם וכוללת המון טיפים וניסיון פרקטי לצד תיאוריות מובילות בעולם הפסיכולוגיה החיובית והחוסן הרגשי.

נורה אדומה בולטת ומסביב נורות כחולות
סדנאות והרצאות נוספות
איש מחזיק חץ ומכוון ללוח מטרה שכוב

פיתוח קריירה- יוצאים לדרך

מה צריך להיות כתוב בקורות החיים ואיך? מה אסור להגיד בראיונות עבודה ואת מה חייבים להדגיש. כל אחד אומר משהו אחר, יש המון מידע ברשתות ואין לכם מושג מאיפה להתחיל. אז, מה עושים כשלא יודעים איך מוצאים עבודה? בסדנא של 6-8 מפגשים תקבלו ארגז כלים מלא למציאת עבודה, כך שתגדילו משמעותית את היכולת להתקבל לתפקיד שאתם רוצים.

קרא עוד »
מחברת עם טקסט עליה (להתעקש או לוותר)

פסיכולוגיה חיובית בקריירה- כלים שיעיפו למעלה את הקריירה שלך.

חיפוש עבודה הוא תהליך מתיש ומערער רגשית ומנטלית. כשאני עסוק להגיע אל המשרה הנכספת עלי לדעת "למכור" את עצמי, לשדר בטחון בעצמי ובערך שאני מביא לתפקיד, לדעת מה ההבדל ביני לבין כל מי שמתחרה ומתראיין על התפקיד ביחד איתי ולספר את הסיפור קריירה שלי בדרך נכונה שתעביר את המסר שאני מבקש להעביר.

קרא עוד »
נורה אדומה בולטת ומסביב נורות כחולות

הקמת מרכז קריירה פנים ארגוני

במציאות הנוכחית בה עובדים יכולים לבחור בכל רגע אם להישאר או לעזוב, מה שיכול לשנות את כללי המשחק הוא בניית מחויבות שאינה סביב התפקיד הנוכחי של העובד-ת. המסר: "את/ה חשוב/ה ומשמעותי/ת לי. בלי קשר לתפקיד".
ארגונים ומנהלים נדרשים היום, יותר מתמיד, להפוך להיות חלק פעיל מבניית הקריירה של העובדים ו"שותפי קריירה".
הקמת מרכז פיתוח קריירה ארגוני מהווה פתרון לדרישה הזו. הכוונה ליחידה פנים ארגונית מקצועית שמהווה "מכללת חלומות" של ההון האנושי בארגון.
מה היתרונות ואיך עושים את זה נכון? קראו פה

קרא עוד »
אישה מביטה על נוף הרים

פיתוח קריירה – טאלנטים / הנהלה

טאלנטים וחברי הנהלה הם מנהיגים שאנו רוצים לשמר בארגון. לפעמים בדיוק בגלל היכולות שלהם הם מקבלים הצעות מתחרות שקשה לתת להן מענה. אבל אפשר להיות חלק מהפתרון על ידי בניית "מפת קריירה". לא להיות "עוד ארגון" שעברו בו אלא "ה-ארגון" שבנה איתם את הקריירה כולה. בסדנא בת 5-7 מפגשים נהפוך להיות ארגון משמעותי שמפתח קריירה לכוכבים שלו.

קרא עוד »
איש מטפס על הר, ויד מושיטה לו לעזרה

הכשרת משאבי אנוש כ"מפתחי/ות קריירה"

מחלקת משאבי אנוש נמצאת בצומת מרכזי בחיי עובדים ומנהלים. הם מגייסים, מכשירים ומשמרים את ההון האנושי בארגון, אבל ככל שהעובדים "משתלבים" בשגרת הארגון, כך החיבור איתם הולך ונחלש. אם צריך לדאוג לשמר אותם זה עלול כבר להיות מאוחר מיד. בסדנה ייעודית נלמד להיות "מפתחי קריירה" שנוכחים בשוטף עם העובדים בארגון ומהווים חלק מתהליך המחוברות שלהם ביומיום.

קרא עוד »

פיתוח קריירה לעובדי מטה / בק אופיס

הם נותנים את הלב והנשמה, מכבים שריפות כחלק משגרת עבודה, זמינים ומהווים חלק משמעותי בארגון. יש תהליכים שלא ניתן לבצע בלעדיהם. ועדיין… הם לא מקבלים את תשומת הלב והפיתוח האישי והמקצועי כמו שהיינו רוצים עבורם. בסדנא של 5-7 מפגשים נאיר את היכולות, התשוקות והסקרנות שלהם כדי להחזיר להם מוטיבציה ולתת תחושת משמעות מהארגון.

קרא עוד »
גלילה למעלה

המיילים הכי אקטואליים בעולם ההתפתחות והקריירה

אל תפספסו, הרשמו לדיוור