תפריט

“מתעוררים” הזמנה לוובינר שאין סיכוי לפספס ב27.12.21

היום נדבר על שינויים ארגוניים מנקודת מבט קצת שונה…

שינויים ארגוניים

“אפשר להגיד לך משהו?” שאלה אותי המנכ”לית באחת הפעמים שיצאנו מישיבת הנהלה ועמדנו במסדרון רק שנינו. “כשמודיעים על פרויקט חדש שנכנס לחברה וכולם מוחאים כפיים בהתלהבות ורק על הפנים שלך יש מבט רציני… תדע לך שרואים את זה” היא אמרה. “ובתור סמנכ”ל משאבי אנוש זה לא נראה הכי טוב” היא הוסיפה.
.
אאוץ’, זה כאב. ימים ואח”כ שבועות הלכתי עם זה מנסה להבין למה באמת אני לא מצליח להתלהב כשמודיעים על עוד פרויקט שהחברה זכתה בו והנה מגיעים איתו גם גיוסים. סה”כ הובלתי באגף גיוסים של 2000 עובדים ומנהלים בשנה, כל שנה. אז מה זה משנה עוד כמה עשרות גיוסים כאלו?
.
אח”כ חשבתי על יונית מנהלת הגיוס שכבר תקופה מקבלת עוד ועוד תקנים לגייס ולא מצליחה לעמוד בהם. מעבירה עשרות (מאות) מרכזי הערכה ותהליכי ראיונות כמו בסרט נע ובסוף צריכה לעדכן שלא כולם עברו וצריכים להמשיך לגייס למשרות שהיינו בטוחים שכבר סגרנו.
חשבתי על מיטל ואודליה רכזות הגיוס שכבר ימים ושבועות אוכלות את הצהריים שלהן מול המסכים כדי להספיק עוד כמה ראיונות טלפונים לפני שהן יוצאות הביתה לאסוף את הילדים מהמסגרות.
חשבתי על אורית מנהלת ההדרכה והפיתוח הארגוני ואידית המדריכה שלא מפסיקות להעביר סדנאות שירות ומכירות לנציגים חדשים בחברה, עוד מחזור ועוד אחד ותיכף עוד אחד יפתח ואין להן שנייה רגע לעצור ולפתח את המחלקה מעבר.
*
חשבתי עליהן ועל עוד המון א.נשים שנמצאות בארגון ועסוקות מאוד לראות את הצרכים של הארגון, אבל עד כמה הארגון מצליח לראות אותן? לראות אותן באמת?
כמה בארגון שלנו יודעים ממה כל אחת מתרגשת וחולמת להגשים בקריירה שלה? מה הן שואפות לעשות 5 או 10 שנים מהיום והאם זה יקרה בארגון או בכלל במקום אחר? אילו שינויים ארגוניים אולי יקרו? כמה העשייה שלהן מדי יום כוללת את החוזקות שלהן או שזה רק מה שצריך ולא מה שהן נהנות ממנו?
ולא היתה לי תשובה מתאימה.
*
כמה שנים קדימה וקורונה. ומציאות הקורונה מכריחה אותנו להתעורר. להתעורר ולהבין שמה שהיה עד עכשיו חוזה העבודה בין ארגון לעובדים ולמנהלים שלו משתנה.
מה שהיה, לא יכול להיות מה שיהיה. עובדה, עובדים מצביעים ברגליים ולא נשארים. וזה חוצה תעשיות, וזה חוצה תפקידים וזה חוצה מדינות.
קריאת ההשכמה של הקורונה היא חדה וחזקה.
*
הדס אלמוג, משחיזת המילים על עולם העבודה החדש ו- אריק רייזר, מחדד המשפטים של עולם העבודה העתידי הסכימו להנחות ביחד איתי וובינר (וכיף לי ממש)
נדבר על המציאות הארגונית בעולם העבודה של 2022! נרחיב גם מהי התרבות הארגונית שארגונים שמבקשים להצליח ולשמר עובדים צריכים לאמץ לעצמם בתקופה הזו כדי להצליח לשמר ולגייס.
.
ויקי גרונר ויעקב רוזן פתחו לנו את הסלון שלהם בקהילה המשובחת שלהם ונתארח אצלם.
תרשמו: ביום שני, 27.12.21 בשעה 10:00 אנחנו נעלה לוובינר משולש בו נביא את הניסיון, התובנות, ההסתכלות וכמובן עד כמה שניתן במגבלה של שעה 😊 גם ננסה לענות על תשובות ועל סוגיות הקשורות לשינויים ארגוניים.
.
אז אם גם לך מנכ”לית, מנכ”ל, מנהלת ומנהל, איש/ת ארגון ממשאבי אנוש ועד מערכות מידע העולם הזה שקוראים לו עולם העבודה ב-2022 לא ברור… ואילו שינויים ארגוניים אתם עשויים לפגוש.. אנחנו מזמינים אתכםן להירשם בלינק פה למטה ולהיפגש איתנו לוובינר של חשיבה משותפת ורעיונות פרקטים ומבוססים ניסיון ומחשבה.
יאללה בואו! זה בחינם ועם יםםם של ערך ומחשבה
לינק להרשמה https://hrd.ravpage.co.il/waking-up 

שינויים ארגוניים בעולם התעסוקה החדש.

וובינר בנושא שינויים ארגוניים מאת אמיתיי דוידזון-טבת

אהבתם? אשמח אם תשתפו את הפוסט:

המיילים הכי אקטואליים בעולם התעסוקה

זה בכלל לא משנה מאיזה צד של החיפוש התעסוקתי אתם באים כרגע, חשוב שתכירו את הצד השני.
מוזמנים להירשם לדיוור שרלוונטי גם למועמדים וגם למגייסים: כל הטיפים של העידן החדש בתחום הקריירה.

למות מבושה ולהתחיל לחיות בחמישה שלבים פשוטים

גלו את סודות ההתמודדות עם הבושה וצאו למסע גילוי אישי. ספר זה מזמין אתכם ללמוד כיצד להתמודד עם הבושה באמצעות חמישה שלבים פשוטים, ולחוות חיים מלאים יותר של מימוש והגשמה עצמית. הזמן לשינוי הוא עכשיו.

המיילים הכי אקטואליים בעולם ההתפתחות והקריירה

אל תפספסו, הרשמו לדיוור